SPINE projekt – Pametne inicijative u javnom prijevozu za klimatski ...

  15.05.2024, 09:08h
SPINE projekt – Pametne inicijative u javnom prijevozu za klimatski neutralne gradove u Europi

Prošli tjedan je održan dvodnevni događaj u organizaciji Grada Šibenika, Gradskog parkinga, Veleučilišta u Šibeniku, REGEA i ODRAZ-a u okviru projekta SPINE – pametne inicijative u javnom prijevozu za klimatski neutralne gradove u Europi. Obrađene su teme Inovacije u mobilnosti, koncept živih laboratorija (living lab), mjere koje će se provoditi u projektu SPINE, rezultati provedenog istraživanja zadovoljstva putnika uslugom javnog prijevoza i primjer renesanse JGP-a Šibenik.

U sklopu drugoga dana je naš Ivan Kundid, rukovoditelj sektora javnog gradskog prijevoza, održao predavanje "Inovacije u JGP-u Šibenik" u sklopu koje je prezentirao stanje prije, stanja sada tj. što su zajedno on i njegov tim napravili, renesansu JGP-a Šibenik, Inovacije (tehnološka rješenja), planovi u bliskoj i malo daljoj budućnosti. Zatim je uslijedio dijalog s građanima o prometno – prostornim poboljšanjima u Šibeniku. Građani su pohvalili renesansu JGP-a Šibenik te iznijeli zanimljive prijedloge oko unaprjeđenja infrastrukture (autobusnih ugibališta i sl.), a posebno s aspekta slabije pokretnih korisnika.

Zadovoljstvo nam je bilo sudjelovati na dvodnevnom događanju u vidu debata, prezentiranja i dijaloga s građanima. Radujemo se budućim događanjima, debatama i dijalozima sa građanima u budućnosti!

 

INFORMACIJE AUTOBUSNOG KOLODVORA

060 368 368

PRIJEVOZ ROBE U STAROJ GRADSKOJ JEZGRI

091 120 1026

Obavijesti i informacije

NAJNOVIJE VIJESTI

Copyright © 2007 - 2024   •   Gradski parking d.o.o.   •   Sva prava pridržana.
Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja