Nova tehnološka rješenja Gradskog parkinga

  03.07.2024, 14:01h
Nova tehnološka rješenja Gradskog parkinga

Unosom registracije na parkirnom automatu više nije potrebno parkirnu kartu izložiti u vozilu
Prije plaćanja usluge parkiranja na parkirnim automatima potrebno je unijeti registraciju vozila za koje se parkiranje plaća
Svi koji uslugu parkiranja plaćaju na parkirnim automatima primijetili su promjene u načinu plaćanja ove usluge. Bez unosa registracije vozila za koje se parkiranje plaća više nije moguće platiti uslugu parkiranja, aparat neće primiti novac ni ponuditi opciju kartičnog plaćanja.

Unos registracije na parkirnim aparatima donosi malo složeniji način kupnje parkirne karte, a s druge strane, oslobađa korisnika obaveze vraćanja u vozilo i postavljanja karte na kontrolorima vidljivo mjesto. Na taj način korisnik štedi vrijeme te se omogućuje daljnja digitalizacije sustava parkinga i poboljšanje kvalitete usluge.
Svi parkirni automati opremljeni su LCD displayima s tipkovnicama. Korisnik putem tipkovnice unosi registraciju, bez dijakritičkih znakova (kvačica, razmaka i crtice). Jako je važno da korisnik unese točnu registraciju vozila. Ukoliko ne unesete točnu registraciju sustav neće prepoznati da je parkiranje plaćeno te postoji velika mogućnost dodatnih troškova. Točnost unosa može garantirati samo korisnik.


Slijedi odabir karte, satne ili dnevne, kao i načina plaćanja, gotovina ili kartica. Nakon što potvrdite plaćanje, registracija vozila za koje se unose podaci ispisuje se na samoj parkirnoj karti te se prosljeđuje kao digitalna karta u sustav parkiranja. Još jednom provjerite da ste točno unijeli registraciju. Ako ste pogriješili pri unosu registracije, ipak će te se morati vratiti do vozila i parkirnu kartu izložiti na kontroloru vidljivo mjesto kako ne bi došlo do nepotrebnih dodatnih troškova.
Gradski parking – Vama na usluzi.


Kako platiti kartu na parkirnim automatima s unosom registracije pogledajte u sljedećem videu:

INFORMACIJE AUTOBUSNOG KOLODVORA

060 368 368

PRIJEVOZ ROBE U STAROJ GRADSKOJ JEZGRI

091 120 1026

Obavijesti i informacije

NAJNOVIJE VIJESTI

Copyright © 2007 - 2024   •   Gradski parking d.o.o.   •   Sva prava pridržana.
Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja