Gradski parking ponovno upravlja prostorom oko Robne kuće Vidici te ...

  03.11.2023, 15:12h
Gradski parking ponovno upravlja prostorom oko Robne kuće Vidici te je u tijeku je prometno uređenje prostora

Sukladno Odluci o korištenju gradskih parkirališta Gradskog vijeća Grada Šibenika iz 2001. godine, parkiralište u Ulici Stjepana Radića (oko Robne kuće Vidici) razvrstano je kao javno parkiralište u 2. zone kojim je određeno da upravlja Gradski parking d.o.o.

Prema toj Odluci Gradski parking d.o.o. je uredio prostor oko Robne kuće Vidici te započeo s upravljanjem. Nedugo zatim, na inicijativu tadašnjih zakupaca Robne kuće Vidici postignut je dogovor prema kojem oni zakupljuju parkirališni prostor kako bi kupcima i korisnicima njihovih usluga parking bio besplatan.

 Tijekom godina ugovor sa zakupcima se produljivao sve do sada, kada su zakupci trgovačkog centra odlučili da ne žele više sudjelovati u financiranju zakupa parkirališta zbog prometnog nereda koji trenutno vlada na tom prostoru, otežanim uvjetima dostave i učestalih problema s dugotrajno parkiranim automobilima.

 Sukladno gore navedenoj Odluci Gradskog vijeća i uz suglasnost Gradske četvrti Vidici, Gradski parking d.o.o. će ponovno uspostaviti upravljanje prometom u mirovanju na tom prostoru.

Trenutno se provode pripremne radnje za prometno uređenje prostora, postavljanje parkirne infrastrukture te vertikalne i horizontalne signalizacije. Na javnom parkiralištu vrijediti će cijene zone 2 kao i sve pogodnosti za stanare.

INFORMACIJE AUTOBUSNOG KOLODVORA

060 368 368

PRIJEVOZ ROBE U STAROJ GRADSKOJ JEZGRI

091 120 1026

Obavijesti i informacije

NAJNOVIJE VIJESTI

Copyright © 2007 - 2023   •   Gradski parking d.o.o.   •   Sva prava pridržana.
Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja