OBAVIJEST KORISNICIMA APLIKACIJE GRADSKI PARKING

  02.01.2023, 09:00h
OBAVIJEST KORISNICIMA APLIKACIJE GRADSKI PARKING
 
Zbog prelaska na euro potrebno je iznova azurirati aplikaciju s Google Play ili Apple store servisa (upisom ključnih riječi: gradski parking šibenik)
Podsjetimo, s našom aplikacijom mozete kupovati karte za javni gradski prijevoz i brodsku liniju Brodarica-Krapanj, plaćati parking, dobiti informacije o slobodnim parkirnim mjestima na pojedinim parkiralištima pa čak i rezervirati parkirno mjesto.
Aplikacija se besplatno može preuzeti za android sustave putem Google Play servisa te za iOS uređaje s App Storea.
Aplikaciju je za Gradski parking izradio Hrvatski telekom kao jednu od komponenti u sklopu projekta „Integrirana mobilnost na području grada Šibenika – povećanje broja putnika u gradskom prijevozu“. Aplikacija služi kao dodatni prodajni i informacijski kanal u javnom gradskom prijevozu s ciljem smanjenja gužve pri kupnji karata na šalterima i kod vozača. Uz kupnju karata za autobusni i brodski prijevoz, aplikacija ima i druge funkcionalnosti kada je u pitanju promet u mirovanju. Pa tako putem mobilnog telefona možete pregledati koliko je slobodnih parkirnih mjesta na rampom reguliranim parkiralištima: Draga, Željeznički kolodvor, Poljana i parkiralište Izgradnja.
Podsjetimo, kako kupiti kartu za autobus aplikacijom?
Služenje aplikacijom je dosta jednostavno:
1. Pronađite i preuzmite aplikaciju s Google Play ili Apple store servisa (upisom ključnih riječi: gradski parking šibenik)
2. Registrirajte se
3. Odaberite opciju Autobusni prijevoz (ikona autobusa na osnovnom meniju)
4. Odaberite zonu kojom putujete
5. Odaberite opciju plaćanja i kupite kartu
Pri ulasku u vozilo, obavezno skenirajte kod koji ste dobili na mobilnom telefonu.
Na isti način, odabirom drugih opcija možete kupiti i kartu za brodsku liniju 501 Brodarica – Krapanj ili platiti parking.
INFORMACIJE AUTOBUSNOG KOLODVORA

060 368 368

PRIJEVOZ ROBE U STAROJ GRADSKOJ JEZGRI

091 120 1026

Obavijesti i informacije

NAJNOVIJE VIJESTI

Copyright © 2007 - 2024   •   Gradski parking d.o.o.   •   Sva prava pridržana.
Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja