IZBORNIK

Obnova asfaltnih ploča na peronima Autobusnog kolodvora

Obnova asfaltnih ploča na peronima Autobusnog kolodvora

  07.02.2017, 13:44h

Gradski parking d.o.o. nastavlja s obnovom Autobusnog kolodvora. Ovog puta riječ je o izmjeni asfaltne podloge na peronima kolodvora, budući se iste, zbog dotrajalosti, nisu mijenjale dugi niz godina (slike oštećenja u prilogu).

Kao društveno odgovorna tvrtka, Gradski parking kontinuirano radi na održavanju i obnovi Autobusnog kolodvora, kao strateški važnog objekta u urbanom životu grada, a koji se nalazi u vlasništvu Gradskog parkinga d.o.o. od 2003. godine.

 Zgrada Autobusnog kolodvora nije bila značajnije obnavljana još od izgradnje kolodvora 1973. god.

Podsjetimo, Gradski parking d.o.o. krenuo je u početkom 2015. godinu s vrijednom investicijom- obnovom zgrade Autobusnog kolodvora u Šibeniku.

U sklopu navedene  obnove autobusnog kolodvora osvježio se  djelomično eksterijer kolodvora ( obnovom fasade kolodvora), a isto tako i interijer u sklopu kojega je obnovljen pult prodaje karata, čime je ta tzv. „recepcija grada“ za putnike, dobila novi, moderniji i atraktivniji izgled.

Nakon dijelom obnovljene fasade, krenulo se sa sanacijom stupova na peronima autobusnog kolodvora koji su posebno oštećeni te su na taj način prijetnja korisnicima autobusnog kolodvora i slučajnim prolaznicima.

Mnogim posjetiteljima našeg grada Autobusni kolodvor je prvo mjesto koje vide i na temelju kojeg donose prve dojmove o destinaciji. Zato mi u Gradskom parkingu d.o.o. držimo da je od izuzetne važnosti da taj prostor bude ugodan i atraktivan, te da pruža putnicima osjećaj dobrodošlice.

Navedenu obnovu asfaltne podloge na peronima obavljati će tvrtka CESTE ŠIBENIK d.o.o., u roku od 30 kalendarskih dana. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 69.443,79 kn ( bez PDV-a).

 

 

Copyright © 2007 - 2018 . Gradski parking d.o.o. Sva prava pridržana . Dizajn i razvoj: MEDIAN