IZBORNIK

Nova usluga Gradskog parkinga d.o.o.- Web shop parkirnih karata

Nova usluga Gradskog parkinga d.o.o.- Web shop parkirnih karata

  17.05.2017, 13:27h

Gradski parking d.o.o., od 15. svibnja 2017. godine omogućava  svojim korisnicima on-line kupnju parkirališnih karata.

Usluga je dostupna putem internet stanice Gradskog parkinga d.o.o. www.gradski-parking.hr pod nazivom  SHOP-Portal za kupnju pretplatnih parkirališnih karata.

Na webu Gradskog parkinga d.o.o. od sada se moći kupiti - satna,dnevna, tjedna,  mjesečna i godišnja parkirnih karata ,a omogućuje se  stanarima i kupovina povlaštene (stanarske) karte.

 Pristup portalu je jednostavan i započinje registracijom korisnika nakon koje se kupuje željena karta, uz potrebnu sigurnost u smislu zaštite osobnih podataka.

Nakon registracije korisnika , korak koji slijedi je unos registarske oznake vozila i odabir željene parkirne  karte, a sve  uz kartično plaćanje.

Kod kupovine povlaštenih (stanarskih) karata potrebna je i autorizacija podataka koja se vrši unosom adrese stanara i registarske oznake automobila nakon čega sustav autorizira podatke i omogućuje kupovinu karte.

Ovaj značajan projekt, koji je realiziran suradnjom Gradskog parkinga d.o.o. i EPK portala poduzeća Infoart Grupe, doprinijet će kvaliteti pružanja usluge krajnjem korisniku.

 Uvođenje modernizirane usluge uvelike će olakšati proces kupnje povlaštenih parkirališnih karata, te smanjiti troškove i  gužve na blagajnama Gradskog parkinga d.o.o.

Nova usluga je svakako olakšanje i za brojne turiste koji do sada nisu mogli koristiti opciju plaćanja SMS-om, već su morali tražiti najbliži parkirni automat. Za njih je EPK portal dostupan na engleskom i talijanskom jeziku.

 

Gradski parking d.o.o. kao društveno odgovorna tvrtka nastoji koristiti sve komunikacijskei digitalne  kanale kako bismo približili svoju djelatnost građanima te u skladu s tim poboljšamo kvalitetu života u gradu, omogućimo uštedu vremena , smanjimo nepotrebna čekanja I višak papirologije

 

Kupnju parkirališne karte putem interneta prezentirali su direktor Gradskog parking d.o.o. , mag.oec. Goran Bulat, dogradonačelnik mr.sc. Danijel Mileta i voditelj sektora parkiranja I premještanja vozila ing.prometa Dragan Grubišić.

Copyright © 2007 - 2018 . Gradski parking d.o.o. Sva prava pridržana . Dizajn i razvoj: MEDIAN