IZBORNIK

Natječaj za dodjelu donacija i sponzorstva u 2018.

  02.05.2018, 08:46h

Gradski parking d.o.o. je komunalno poduzeće u 100%-tnom vlasništvu grada Šibenika koje se bavi uređenjem prometa u mirovanju, kolodvorskim djelatnostima, održavanjem brodske linije na relaciji Krapanj-Brodarica, održavanjem pauk službe i prijevozom robe u staroj gradskoj jezgri.

 

Gradski parking d.o.o. Šibenik prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje te je od svog osnutka uključen u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva.

 

Formirali smo fond sredstava iz kojeg ćemo  kroz našu podršku, sudjelovati  u brojnim projektima na dobrobit lokalne zajednice, čija je cilj  podizanje razine kvalitete života u Šibeniku, te promocija grada Šibenika u Hrvatskoj.

 

S ciljem transparentnosti i davanja šanse svim organizacijama koji žele aplicirati za podršku Gradskog parkinga d.o.o. , sponzorstva i donacije dodijeliti ćemo  jednom godišnje putem Javnog poziva koji  raspisujemo ove godine.

 

 

Predmet natječaja je dodjela donacija za podupiranje projekata i programa iz područja:

Mladi-sportske aktivnost djece i mladih, odnosno za djecu i mlade; kulturno- umjetničke aktivnosti djece i mladih, odnosno za djecu i mlade, organizacija izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti.

Umjetnost i kulturna baština- promocija hrvatske kulture, aktivnosti očuvanja nacionalne i lokalne kulturne baštine, glazbene, scenske i likovne aktivnosti.

Humanitarno djelovanje- odgojno-obrazovni rad s djecom i mladima s posebnim potrebama.

Copyright © 2007 - 2020 . Gradski parking d.o.o. Sva prava pridržana . Dizajn i razvoj: MEDIAN