IZBORNIK

Ne propustite Dan besplatnog parkiranja ovog četvrtka u Šibeniku i Vodicama, provjerite kako!

Ne propustite Dan besplatnog parkiranja ovog četvrtka u Šibeniku i ...

  21.11.2018, 08:42h

U gotovo svim većim hrvatskim gradovima 22. studenoga je 'Dan besplatnog parkiranja', prva nacionalna akcija ove vrste kojom je građanima, korisnicima Mastercard kartica, omogućeno praktički cjelodnevno parkiranje bez ikakvog troška. Putem aplikacije PayDo, postojećim i novim korisnicima na dan akcije dostupno je besplatno preuzimanje deset satnih parkirnih karata za maksimalno dvije registarske oznake.

 

Bilo da parkirate u mjestu stanovanja ili putujete na neku od lokacija gdje je PayDo aplikacijaaktivna, svakako iskoristite ovu jednodnevnu akciju i u četvrtak, 22. studenoga, besplatno parkirajte u čak 27 gradova diljem zemlje!

Prvi korak je preuzimanje besplatne aplikacije PayDo na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na web stranici. Nakon prijave u aplikaciju i registracije Mastercard kartice, bira se grad, unosi registarska oznaka vozila, određuje parkirna zona i razdoblje, a kao način plaćanja potvrđuje opcija 'Besplatno uz Mastercard'. Parkiranje sa 100 posto popusta tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način te u skladu sa svjetskim standardima.

Besplatno parkiranje moguće je u Šibeniku, Vodicama i drugim gradovima: Dubrovniku, Korčuli, Orebiću, Zadru, Hvaru, Crikvenici, Novom Vinodolskom, Bjelovaru, Đakovu, Karlovcu, Koprivnici, Ogulinu, Osijeku, Poreču, Požegi, Puli, Rabu, Rovinju, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Vodnjanu i Vukovaru.

Nacionalna pokrivenost aplikacije diljem zemlje popularno nazivane Pajdo, jamči gotovo svakodnevne uštede i nakon isteka akcijskog 'Dana besplatnog parkiranja'. 

Iako je SMS još uvijek najrasprostranjeniji oblik mobilnog plaćanja, plaćanje aplikacijama ima brojne prednosti. Primjerice, PayDo ne koristi SMS protokol pa za razliku od SMS-a građani ne snose troškove naknada za platne transakcije.

- Iz navedenih razloga, osim potpuno besplatnog parkiranja dana 22. studenoga, nastavljamo i s godišnjom promotivnom pogodnošću za sve korisnike Mastercard kartica: 10 posto od iznosa plaćenog za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun, a što može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja - objasnio je Mario Hegedüs, izvršni direktor Infoarta, IT tvrtke koja stoji iza PayDo aplikacije.

 

Copyright © 2007 - 2020 . Gradski parking d.o.o. Sva prava pridržana . Dizajn i razvoj: MEDIAN