IZBORNIK

Gradonačelnik obišao novouređeno parkiralište u Ulici Matije Gupca

Gradonačelnik obišao novouređeno parkiralište u Ulici Matije Gupca

  30.07.2018, 13:04h

Gradonačelnik Željko Burić u pratnji direktora Gradskog parkinga d.o.o. Gorana Bulata obišao je danas novouređeno parkiralište u Ulici Matije Gupca. Parkiralište s 18 parkirnih mjesta uređeno je na lokaciji gdje su se nekad nalazile barake u kojima je bio smješten Centar za socijalnu skrb.

 

„Osim što smo vozačima osigurali nova parkirna mjesta, na ovaj način uvodimo red u regulaciju prometa u Ulici Matije Gupca. Riječ je o jednoj od najfrekventnijih prometnica u gradu na kojoj je zbog parkiranih vozila prolaz pješacima bio otežan. Nastavak uređenja ulice uslijedit će tijekom izvođenja radova u sklopu projekta Aglomeracije Šibenik, a Grad Šibenik i dalje će raditi na uvođenju reda u promet u mirovanju na javnim površinama kao što smo to učinili kod Tehničke škole, Sarajevskoj ulici i u Docu.“, kazao je ovom prilikom gradonačelnik Željko Burić.

 

Direktor Gradskog parkinga d.o.o. Goran Bulat istaknuo je kako vrijednost radova na uređenju parkinga u Ulici Matije Gupca iznosi 492 tisuće kuna, a radove je izvodila tvrtka TEC gradnja d.o.o.

 

 

 
    Copyright © 2007 - 2019 . Gradski parking d.o.o. Sva prava pridržana . Dizajn i razvoj: MEDIAN