IZBORNIK

AKTUALNOSTI

Zimski režim naplate parkiranja


Podsjećamo građane da od sutra,  01.10.2021. stupa na snagu tzv. „zimski režim“ naplate parkiranja!

AKTUALNOSTI

Ljetni režim naplate parkiranja


Podsjećamo sve građane i posjetitelje grada Šibenika da će od 01. lipnja 2021. do 30. rujna 2021. na snazi biti ljetni  režim naplate parkiranja Gradskog parkinga d.o.o. koje uključuje radno vrijeme svih uličnih parkirališta  od 07-23 sata, od ponedjeljka do nedjelje uključujući blagdane za sve parkirališne zone 0.zonu,0+zonu,1.zonu,1+zonu i 2. zonu , parkiralište TEF i sezonsko parkiralište na bazenu u Crnici.

AKTUALNOSTI

Zamijenite Dnevnu parkirnu kartu Višesatnom


Kada kontrolor Gradskog parkinga tijekom redovite kontrole utvrdi da parking za određeno vozilo nije plaćen, na licu mjesta izdaje dnevnu parkirnu kartu (DPK). Dnevna parkirna karta (DPK) ostavlja se ispod brisača vjetrobranskog stakla. Cijena dnevne parkirne karte (DPK) ovisi o zoni u kojoj ste parkirali i sezoni, od 48 do 160 kuna. Dnevnu parkirnu kartu (DPK) dužni ste platiti u roku od osam (8) dana.

AKTUALNOSTI

SEZONSKA KARTA NA PARKIRALIŠTU BAZENA U CRNICI


Cijena sezonske karte na bazenu Crnici iznosi 40,00kn, a odnisi se na period od 4 mjeseca (od 01.06. - 30.09.) za vrijeme trajanja ljetne sezone.

Parkiralište bazena u Crnici ima kapacitet od 110 parkirnih mjesta, a mogućnost kupnje imaju svi vlasnici vozila s područja Šibensko - kninske županije.

Copyright © 2007 - 2021 . Gradski parking d.o.o. Sva prava pridržana . Dizajn i razvoj: MEDIAN